Spaanse ‘Kermis’ in Veenendaal!

Spaanse dans

Aankomende vrijdag is er in Veenendaal een ‘feria’. Een feria kun je vrij vertalen als kermis, maar soms lijkt het meer op een braderie, markt of jaarbeurs. De feria in Veenendaal van 22 augustus 2014 is volgens mij meer markt dan kermis. Er is Spaanse dans, Spaans eten en nog veel meer. Om mijn cursus Spaans in Veenendaal te promoten zal ik er ook zijn!

Spaanse les Veenendaal start in september

Ik heb mijn folders en mijn goede humeur mee en zal informatie geven over de Spaanse lessen in Veenendaal. Ik start in september met 3 groepen in 2 dagen. Er is plek voor beginners en mensen die al enige kennis hebben van de Spaanse taal. De lessen worden gegeven op Kerkewijk nummer 30 te Veenendaal.

Januari nieuwe cursussen Spaans

Meer info over een cursus Spaans in Veenendaal? Lees verder op deze website of bel 06-30009134. Van de 3 groepen zitten er al 2 al aardig vol, dus als je mee wilt doen: wees er snel bij. Geen tijd? Dan volgt er in januari weer een nieuwe kans. Vanaf medio september staat het nieuwe lesrooster online.

Meer lezen over de Spaanse markt?
Als je meer wilt weten over de Spaanse markt in Veenendaal kun je ook de Facebookpagina van La Feria Veenendaal bekijken. Misschien tot vrijdag en laten we hopen op een Spaans zonnetje en sfeertje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.