Sonia & docenten

Sonia

Sonia

Ik ben Sonia Pérez Rodríguez. Ik ben geboren op Gran Canaria, één van de 7 eilanden van deze prachtige archipel. Ik woon sinds 2003 in Nederland en ben in 2008 getrouwd met mijn Nederlandse man.

VIn Las Palmas heb ik mijn studie  afgerond.In Nederland werkte ik tot 2005 bij de Universiteit van Amsterdam, maar startte toen ook mijn eigen bedrijf. Deze taalschool bestaat nog steeds in Utrecht, maar nu met een nieuwe docent.

In 2014 verhuisde ik naar Veenendaal. Ik heb daar een mooi leslokaal gezocht. Hier geef ik vanaf september 2014 lessen Spaans. Ik hoop hier net zoveel mensen de Spaanse taal te leren als in Utrecht.

Iker geeft les op de maandag

Iker

De volgende docent is Iker, ook geboren in Spaans Baskenland en 29 jaar oud. Hij heeft in Barcelona gestudeerd en woont sinds 2011 in Nederland. Passies zijn: cultuur, muziek en talen. In zijn vrije tijd is hij gek op alle watersporten. Van waterpolo tot duiken. Als hij niet onder water is, schrijft hij graag. Hij werkt aan een boek en schrijft artikelen.

Mariana geeft les op dinsdag in Veenendaal

Mariana is onze nieuwste aanwinst. Ook zij is een ‘native speaker’ & heeft jarenlange ervaring met het geven van Spaanse les.

Meer info volgt!