Groeten aan Veenendaal vanuit Gran Canaria

Mmm, hoe maak ik de lessen nog leuker..?

Mmm, hoe maak ik de lessen nog leuker..?

Hoe maak ik de cursus Spaans voor mijn leerlingen volgend jaar nog leuker? Daar ben ik natuurlijk dag in dag uit mee bezig. Ook in Gran Canaria. Zelfs als het 28 graden is. Goed, hè? Anderen mensen liggen hier op het strand, maar ik zet mij in voor mijn studenten in Veenendaal. Volgend jaar ontdekken jullie wat ik allemaal voor leuks heb bedacht!

Alleen nog plaatsen vrij voor A2-studenten

Ik wens al mijn bestaande en nieuwe studenten uit Veenendaal heel plezierige feestdagen en een gezond 2015. De volgende cursus Spaans in Veenendaal is bijna helemaal vol. Alleen voor mensen die al een klein beetje Spaans spreken (we hebben net de eerste 10 lessen achter de rug) heb ik nog 2 plekjes vrij. Lessen worden gegeven op de donderdagavond.

Beginners alleen plek in Utrecht

Voor beginners heb ik in Veenendaal helaas geen ruimte meer. Wel is er op woensdagavond nog ruimte voor beginners bij Spaanse les in Utrecht.

Nogmaals: veel plezier met de kerstdagen en maak er een geweldig 2015 van!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.