Cursus Spaans in Veenendaal start bijna!

Spaans spreken

De cursus Spaans in Veenendaal start al over minder dan 10 dagen. Opgeven? Dat kan zolang er plek is. In iedere groep zijn er al diverse aanmeldingen binnen. Er zijn maximaal 8 cursisten per groep. Er is dus beperkt plaats. Wil je meedoen? Geef naam + telefoonnummer en de groep van je voorkeur door via het online contactformulier.

cursus Spaans

Spaanse grammatica en de luistervaardigheid

In de cursus Spaans ligt de nadruk op de spreekvaardigheid. Studenten gaan in de les dus vooral zelf aan de slag. Rollenspelen, elkaar interviewen, een uitleg geven, we gebruiken afwisselende manieren om de spreekvaardigheid te oefenen. Natuurlijk vergeten we de Spaanse grammatica en de luistervaardigheid niet. Het boek ‘Con Gusto’ dient als leidraad. Thuis worden veel oefeningen gedaan, de moeilijkheden komen in de les aan bod.

Iets aan je medestudent vertellen
Spaans leren spreken is vooral een kwestie van doen. We starten eenvoudig. Denk aan: de weg vragen, iets te eten bestellen of een hotelkamer boeken. Later in de cursus oefenen we bepaalde tijdsvormen. Dan vertel je een medestudent over iets dat je eerder hebt gezien, gehoord of gedaan.

Een typisch Spaans gerecht
Iedere les probeer ik ook altijd aandacht te besteden aan iets dat niet in het lesboek staat. Een populaire popsong, een typisch Spaans gerecht, iets uit de actualiteit, het kan van alles zijn. Zo houd ik de lessen afwisselend en aantrekkelijk. Ook een leuke tijd hebben en spelenderwijs de mooie Spaanse taal leren? Geef je dan op.

Een cursus kost 190 euro voor 10 lessen a 1,5 uur. Leslokaal: Kerkewijk 30 te Veenendaal.

1 gedachte op “Cursus Spaans in Veenendaal start bijna!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.