Cursus Spaans in Veenendaal in september

cursus Spaans Utrecht

Cursus Spaans in Veenendaal volgen? In september start ik met Spaanse lessen in Veenendaal. Bekijk hier online het rooster van de Spaanse les. Als docent Spaans geef ik ruim 10 jaar les aan mensen die Spaans willen leren. De groepjes zijn klein, zodat er veel ruimte is voor individuele aandacht.

Sneller de taal leren door veel te spreken

Belangrijk vind ik dat cursisten met plezier naar de les gaan. Om daarvoor te zorgen neem ik de tijd om van iedere les iets bijzonders te maken. Wat we doen? Denk aan: het spelen van Bingo, zodat we de getallen leren. Liedjes zingen en vertalen, zodat we de luistervaardigheid. Niet te vergeten: spreken. Veel spreken. Alleen door het te doen, kun je snel Spaans leren.

Het ouderwetse stampwerk

Natuurlijk ontbreekt ook het ouderwetse stampwerk (woordjes & grammatica) niet, maar die oefeningen doen de studenten zoveel mogelijk thuis. Iedere volwassene uit Veenendaal en omgeving is van harte welkom. In september starten groepen op beginnersniveau, vanaf januari 2015 zullen er ook lessen aan half-gevorderden volgen. De lessen worden gegeven op Kerkewijk 30 in Veenendaal centrum.

1 gedachte op “Cursus Spaans in Veenendaal in september

  1. Ik heb al eens spaanse les gehad, 3jaar geleden.
    Graag hoor ik op welke dagen ( ochtenden, avonden) er les gegeven wordt.
    Hartelijke groeten , Cariena.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.