Cursus Spaans Veenendaal: januari 2016

Cursus Spaans Veenendaal

Cursus Spaans Veenendaal

Spaans leren in Veenendaal? Je kunt je weer opgeven voor de Spaanse lessen in Veenendaal. De cursus start de tweede week van januari. Dus: de week van maandag 11 januari.  Zoals gewoonlijk worden de lessen gegeven op Kerkewijk 30. Dat is centraal gelegen, gratis parkeren voor (en achter) de deur. Behalve door Sonia, worden de lessen nu ook door Monique gegeven. Zij zal de lessen op zaterdag voor haar rekening nemen. Lees meer over de docenten: Sonia en Monique. 

 

Monique

Monique

Afwisselende cursus Spaans Veenendaal

Ook de volgende cursus Spaans in Veenendaal zal weer veel leuke en uitdagende activiteiten bevatten. Wat we doen? Denk bijvoorbeeld aan: rollenspelen, muziek luisteren en veel praktijksituaties oefenen. We hebben les voor meerdere niveau’s. Weten of er een cursus Spaans voor je bij zit? Check dan het lesrooster.

Cursus Spaans Veenendaal

Sonia

Cursus Spaans volgen?

Wil je meedoen met een cursus Spaans in Veenendaal? Geef je dan op door een e-mail te sturen naar spaanselesinutrecht@hotmail.com

Geef de volgende gegevens door:

  1. Je naam.
  2. Telefoonnummer.
  3. Dag en tijdstip dat je meedoet.

Mini-woordenboek Spaans

Als je vragen hebt over de cursus in januari, kun je altijd even bellen. Andreas (06-26795300) behandelt al je praktische vragen, Sonia (06-30009134) kan aangeven welke groep het beste past bij je niveau. Natuurlijk zie je op de website ook veel informatie over de cursus.

Wil je meedoen? Heb je vragen? Aarzel dan niet, maar neem contact op.

We horen graag van je!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.