Studenten uit Veenendaal: bedankt!

Hondjes

Mijn studenten Spaans op Spaans geven gul aan de Stichting Greyhounds in Nood. Op tafel staat altijd een potje waar mensen vrijwillig een bijdrage aan kunnen doen. Veel van mijn cursisten hebben een bijdrage gedaan. Vorige week heb ik de inhoud afgegeven. Wat bleek? Mijn studenten hebben vorige maand 115 euro gegeven. Iedereen die een bijdrage heeft gegeven: reuze bedankt, ook namens de windhonden!

PS. Iedereen kan zich weer opgeven voor de volgende cursus Spaans in Veenendaal. 

La Pegatina laat je bewegen!

La Pegatina

La Pegatina (= de sticker) is een band uit Barcelona. Hun doel? Een zaal aan het dansen, springen, hossen en bewegen krijgen. De muziekstijl is uptempo en heeft invloeden van ska rumba catalana.  Je zou deze jongens dus een feestband kunnen noemen. Via Marije (student uit Utrecht) kreeg ik deze tip door en nu is er al een tweede student naar hun concert geweest. Het was een groot spektakel en live schijnen ze geweldig te zijn. Lees verder

Cursus Spaans Veenendaal: januari 2016

Cursus Spaans Veenendaal

Cursus Spaans Veenendaal

Spaans leren in Veenendaal? Je kunt je weer opgeven voor de Spaanse lessen in Veenendaal. De cursus start de tweede week van januari. Dus: de week van maandag 11 januari.  Zoals gewoonlijk worden de lessen gegeven op Kerkewijk 30. Dat is centraal gelegen, gratis parkeren voor (en achter) de deur. Behalve door Sonia, worden de lessen nu ook door Monique gegeven. Zij zal de lessen op zaterdag voor haar rekening nemen. Lees meer over de docenten: Sonia en Monique. 

 

Monique

Monique

Lees verder

Spaans leren met ‘Nieuwe Amigos’

taalspel New Amigos

Spelenderwijs Spaans leren? Het kan. Vorige keer schreef ik al hoe je Spaans leert met Scrabble, nu ga ik het hebben over het taalspel ‘New Amigos’.

Sommige spelletjes helpen bij het leren van een nieuwe taal. Zo gebruik ik soms bingo, memory of kwartetten. Al deze spellen zijn niet speciaal ontwikkeld om beter Spaans te spreken. Maar simpelweg door te spelen leer je toch een hoop nieuwe kennis. Denk aan: je woordenschat verbeteren, tellen, nieuwe werkwoorden en vervoegen.

Scrabble Lees verder

Cursus Spaans Beginners in Veenendaal

Cursus Spaans

Altijd al Spaans willen leren? Afgehaakt bij saaie online lessen Spaans? Woon je in de buurt van Veenendaal? Dan is dit misschien wel hét moment op Spaans te leren.

Voor beginners is er plek op donderdag van 20:00-21:30. Eerste les: 10 september. Leslocatie: Kerkewijk 30. Uitstekend bereikbaar met fiets, auto (voor de deur parkeren) en 250 meter van station Veenendaal centrum.

Wat bieden we aan?

  • 10 lessen a 1,5 uur.
  • Activerend, afwisselend en origineel.
  • Zeer ervaren en bedreven docente Spaans.
  • Leuk lesmateriaal.
  • Mooi leslokaal.
  • Kleine groepjes, maximaal met 9 andere cursisten.

De kosten bedragen 19 euro per les van 1,5 uur (=190 euro).

Kortom: geef je op voor de leukste les van Midden Nederland. Behalve dat er nog plek is voor beginners, hebben we ook nog een enkele plaats vrij voor mensen die al een beetje Spaans kunnen

Ga naar het contactformulier en geef je op of stel je vraag over de Spaanse lessen.

Cursus Spaans: september 2015

cursus Spaans Veenendaal

Met de zomer voor de deur was het weer tijd voor het nieuwe lesrooster voor Spaanse les in Veenendaal. Mensen uit Veenendaal en omgeving kunnen in september 2015 weer Spaans leren. Een cursus van 10 lessen kost 190 euro. Daarvoor krijg je dan wel de meest energieke, originele en afwisselende Spaanse les van het land. Niet gek, toch? Lees verder

Swingend Spaans leren!

Manu

Ik heb het al vaak gezegd, maar je leert alleen Spaans met plezier. Hoe zorg je ervoor dat niet in slaap valt tijdens het woordjes leren? Hoe kun je ervoor zorgen dat je niet gaat knikkebollen als je werkwoorden vervoegt? Heel simpel. Door leuke dingen te doen. Op vakantie gaan naar een Spaans land en de ober het hemd van het lijf vragen. Of, als dat er niet in zit, keihard je favoriete Spaanse muziek op te zetten. Een geweldig nummer om het werkwoord ‘me gusta’ te leren vervoegen, is het volgende liedje van Manu Chao. Deze versie is speciaal bedoeld om het leren nog leuker, makkelijker en effectiever te maken.

Leuk? Klik op ‘me gusta’ en deel dit vrolijke nummer met je vrienden!

Groeten aan Veenendaal vanuit Gran Canaria

Mmm, hoe maak ik de lessen nog leuker..?

Mmm, hoe maak ik de lessen nog leuker..?

Hoe maak ik de cursus Spaans voor mijn leerlingen volgend jaar nog leuker? Daar ben ik natuurlijk dag in dag uit mee bezig. Ook in Gran Canaria. Zelfs als het 28 graden is. Goed, hè? Anderen mensen liggen hier op het strand, maar ik zet mij in voor mijn studenten in Veenendaal. Volgend jaar ontdekken jullie wat ik allemaal voor leuks heb bedacht! Lees verder